Veiligheid

Met dagelijkse en uitgebreide risico en compliance controles en ingeregelde (functie) scheidingen borgt FundShare de veiligheid van de activa van de (eind)klanten. Naast de eigen interne controles staan de sub-fondsen in meer of mindere mate onder toezicht van de broker, depositary, accountant, en de financiële toezichthouders (Autoriteit Financiële Markten en De Nederlandsche Bank).

Om mogelijke risico’s direct uit te sluiten gelden voor alle sub-fondsen in het UCITS paraplufonds bovendien de volgende eisen:

  • Geen gebruik van effectenkrediet;
  • Alleen beursgenoteerde producten zonder hefboom;
  • Minimale spreiding vereist;
  • Lage omloopsnelheid; en
  • Jaarlijkse due diligence en review

Door deze eisen zijn de sub-fondsen uitgesloten van risico’s van andere sub-fondsen in het UCITS paraplufonds. Een ander vereiste is dat het beleggingsbeleid en de beleggingsrestricties van ieder sub-fonds duidelijk en transparant zijn. De beleggingen en de samenstelling van de beleggingsportefeuille moeten te allen tijde bij het beleggingsbeleid aansluiten zodat eindklanten kunnen vertrouwen op alle informatie en documentatie.

Contact

Bent u geinteresseerd in het starten van een beleggingsfonds of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. Ons team staat voor u klaar.

FundShare Fund Management B.V.
Duivendrechtsekade 82
1096 AJ Amsterdam

+31 (0) 20 2477 277
contact@fundshare.nl

Wij horen graag van u

De e-mail is verzonden!
Kan de e-mail niet verzenden! Probeer het later opnieuw!
Het e-mailadres moet een geldig e-mailadres zijn
Alle velden zijn verplicht
Contact ons